11.2.2022 12:28
GrIFK Fotboll rf

Mehiläinen on GrIFK Fotbollin uusi terveydenhoitokumppani

Tiedote GrIFK Fotboll 11.2.2022

Mehiläinen on GrIFK Fotbollin terveydenhoitokumppani 1.2.2022 alkaen

Yhteistyön myötä kaikilla GrIFK Fotbollin pelaajilla, juniorijoukkueista edustusjoukkueeseen, on mahdollisuus käyttää omaa jalkapalloon erikoistunutta Urheilu Mehiläisen hoitotiimiä, Mehiläisen tapaturmapäivystyksen palveluita äkillisten vammojen sattuessa sekä laajaa muuta palveluvalikoimaa, jotka mahdollistavat kaikki terveydenhuollon palvelut saman katon alla.

Hoitoon meneminen on omakustanteista. Palveluiden varaaminen kannattaa tehdä Oma Mehiläinen -sovelluksen kautta, jolloin näet suoraan suositellut lääkärit ja fysioterapeutit.

Lataa Oma Mehiläinen sovellus ja rekisteröidy siellä Oma Urheiluun GrIFK Fotbollin jäseneksi. Lataaminen vaatii verkkopankkitunnukset. Liitteenä tarkat ohjeet rekisteröitymiseen.

Oma Urheiluun liittyminen kerryttää samalla seuran bonuksia. Mehiläisen seuralle maksamat bonukset käytetään kokonaisuudessaan seuran junioritoiminnan ja olosuhteiden kehittämiseen.
Täältä näet OmaUrheilun esittelyvideon.

OmaUrheilun kautta

  • pääset suoraan varaamaan aikaa hoitotiimillesi
  • näet selkeän toimintamallin tapaturmatilanteissa
  • saat rahanarvoisia etuja
  • löydät ensiapuohjeet tapaturmatilanteisiin
  • voit pyytää perheenjäseniä ja ystäviäsi liittymään GrIFK Fotbollin jäseneksi.
  • Lisäksi Oma Urheiluun rekisteröityneiden asiointi Mehiläisessä kerryttää bonusta seuralle, joka käytetään suoraan

Näin otat OmaUrheilun käyttöösi:
1. Lataa tai Avaa OmaMehiläinen –sovellus
2. Klikkaa sovelluksen alareunasta ”LISÄÄ”
3. Klikkaa ”OMAURHEILU”
4. Etsi urheiluseuralistauksesta oma seurasi
5. Rekisteröidy salasanalla ”MEHURHEILU”

Nimetty yhteyshenkilö Mehiläisessä: Elina Myllymäki, elina.myllymaki@mehilainen.fi

Täältä löydät aina ajankohtaista lisätietoa GrIFK Fotbollin hoitopolusta.

Mehiläisen sopimustoimipisteet

Mehiläinen Tapiola
Länsituuli 10, 02100 Espoo (Kauppakeskus Länsituuli)
Toimipisteen aukioloajat: Ma-to 8-20, Pe 8-18, La 9-15

Mehiläinen Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki
Toimipisteen aukioloajat: ma-pe klo 8-21, la-su 9-21

Tapaturman sattuessa

Tapaturman eli äkillisen vamman sattuessa palvelemme sinua Töölön Mehiläisen tapaturmapäivystyksessä (ma-pe klo 8-21, la-su 9-21). Tapaturmapäivystyksessä on sinua vastassa tapaturmien hoitoon erikoistunut lääkäri ja hoitaja. Hoidamme sinut laadukkaasti ja tarvittaessa järjestämme jatkohoidon sujuvasti ja nopeasti. Tapaturmapäivystykseen voit tulla ilman ajanvarausta tai ajanvarauksella.

Kiireettömissä asioissa voit tehdä ajanvarauksen ympäri vuorokauden 010 414 00 (0,084 €/min), Oma Mehiläinen -applikaatiosta tai osoitteesta mehilainen.fi.

Vakuutukset ja maksukäytännöt

Jokaisella GrIFK Fotboll:ssa pelaavalla on oltava tapaturmavakuutus. Loukkaantumisen tullen ja hoitoon hakeutuessa on tärkeää tietää, missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on. Lisäksi on hyvä selvittää, millaista hoitoa vakuutus korvaa ja mitkä ovat oman vakuutusyhtiön toimintatavat. Huomioitavaa on myös se, että tapaturmavakuutus kattaa usein vain akuutit vapaa-ajan tapaturmat. Näihin ei yleensä kuulu rasituksen aiheuttamat vammat eli esimerkiksi kehonosan kipeytyminen harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

Aina on mahdollista maksaa käynti ensin itse ja hakea jälkikäteen korvauksia omasta vakuutusyhtiöstä. Kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat kattavasti sekä tapaturmavakuutuksia että sairaskuluvakuutuksia jalkapalloilijoille. Mikäli olet ostanut pelilisenssin oston yhteydessä Palloliiton lisenssivakuutuksen, vakuutusyhtiösi on tässä tapauksessa AON ja kaikki sen piiriin kuuluvat vahingot käsitellään PV vahingonkäsittelyn kautta.


Infotilaisuus jojolle, valmentajille ja muille toimihenkilöille tullaan järjestämään lähiviikkojen aikana etänä.
 


GrIFK Fotboll rf
toimisto@grifkfotboll.fi